Monday, October 22, 2012

Benarkah Bumi Akan BERGELAP Pada 23, 24 dan 25 Disember 2012


Pihak NASA menjangkakan akan berlaku fenomena bumi akan gelap selama 3 hari iaitu bermula pada 23, 24 dan 25 Disember 2012. Apakah ini satu bencana atau anugerah?! Entah benar atau ke tidak hanyalah jangkaan manusia sahaja.

Para Saintis NASA menjangkakan perubahan alam semesta dengan kegelapan penuh pada bumi selama 3 hari bermula pada 23 Disember 2012 bukanlah akan berakhirnya usia dunia, tapi ini adalah 'Penyejajaran Alam Semesta' di mana matahari dan bumi akan berada pada satu garis lurus untuk pertama kalinya. Bumi akan bertukar tempat dari dimensi ke 3 ke dimensi 0, lalu bertukar lagi ke dimensi ke 4.

Semasa proses pertukaran ini, seluruh alam akan menghadapi perubahan besar, dan kita akan melihat dunia yang baru [Dark of the Earth]. Dunia gelap tanpa sinar, tanpa cahaya matahari!

Semasa kejadian ini berlaku, bersedialah! Ketenangan amatlah diperlukan... saling berhubung antara satu sama lain... berdoa dan terus berdoa. Beristirehatlah di rumah selama 3 hari itu!

Banyak perbahasan tentang apa yang akan terjadi 3 hari tersebut tapi ramai yang tidak percaya!

Anyway, kita tunggu dan lihat saja lah nanti pada 23, 24 dan 24 Disember 2012 itu. Ini hanyalah jangkaan atau ramalan manusia saja, tak pasti... tapi kalau benar2 terjadi, sekurang2nya kita dah tahu dan bersedia menghadapi dunia baru selama 3 hari itu nanti!

Hanya Allah Yang Maha Mengetahui segalanya. Wallahu‘alam...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...