Tuesday, July 24, 2012

Siapa Artis kita yg Pakai PREMIUM BEAUTIFUL?!

Kenapa aku nak buat part time dgn Hai-O Marketing ni, sebab syarikat ni dah lebih 30 tahun. Produknya yg paling laris, PREMIUM BEAUTIFUL Corset ni dah lebih 15 tahun di pasaran. So senang nak jual, orang dah kenal produk ni, dah tahu brand ni... lagipun bonusnya ianya diitiraf oleh SUPERBRAND! So apa lagi yg kita nak?! Dijamin produk berkualiti... bukan barang baru, barang dah dikenali ramai... cuma dalam 3 - 4 tahun baru ni je lah di dapat perhatian gila2 di parasan Malaysia dan Asian skrg kerana orang dah nampak kesan dan kebaikannya! Impact yg besar pada kaum wanita mahupun lelaki di Malaysia!

So hari ni nak share, siapa artis2 dan orang2 ternama yg pakai Premium Beautiful Corset ni! Nak tahu tak?!


1st dalam carta adalah Tuanku Nazirah, Permaisuri Rakyat Terengganu. Beliau dah pakai PREMIUM BEAUTIFUL sejak beliau jadi Permaisuri Agong yg lepas!


Siapa tak kenal dgn penyanyi nombor satu Malaysia ini, Dato' Siti Nurhaliza! Semua orang boleh cantik! Kalau perhatikan betul2 gambar di atas ni, kita boleh nampak line girdle Premium Beautiful yg dipakainya! Siapa yg pakai Premium Beautiful... kita tahu shape Premium Beautiful mcm mana kan?! So ni buktinya!


Figure kesayangan ramai ini... Ziana Zain! Dia pun pakai Premium Beautiful... that's why badannya memang vouge!


Isma AF... makin meletop badannya lepas pakai Premium Beautiful! Beg purple pink bawah tu beg yg akan kita dapat kalau beli satu Set Premium Beautiful Corset!

... n ramai lagi sbnrnya artis2 lain yg telah memakai Premium Beautiful Corset!

So, tunggu apa lagi?!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...