Monday, July 30, 2012

BUKTI... n BUKTI lagi!


CDM FARIDAH MOHD ALI... 10 tahun bersama Akademi Taipan Malaysia. Dah tak terkira nikmat kejayaan, kemenangan n perubahan hidup keluarganya. Dah melancong ke 28 buah negara secara PERCUMA!


... bukan nak tunjuk kereta tetapi nak tunjuk bukti kejayaan. Din n isteri, Farah Aini Mohamed... asalnya kerani je.
Kereta PKB 181 ini hanya layak utk Pegawai tinggi kerajaan atau JUSA je... tetapi setahun lebih bersama Akademi Taipan Malaysia, ia telah mengubah keseluruhan hidup Din n isteri. Dah mengenggam pendapatan 5 angka sebulan. Dah melancong ke Perth, Beijing, Hong Kong, Holland, China, Vietnam n lain2 secara percuma. Jika Din boleh, anda juga pasti boleh... kerana anda juga sama dgn Din, cumanya ialah kemahuan yg menolak diri mereka hingga ke tahap ini.


Semua mimpi menjadi realiti bersama Akademi Taipan Malaysia.
Tahniah Mohd Fitri n Ayu Yasin! Ini kereta ke 2 sejak 5 tahun bersama Akademi Taipan. Motorbike BMW pun ada! Melancong seluruh dunia semuanya percuma! Pendapatan 5 angka sebulan tu dah biasa rasa!
Bisness sendiri dah menjadi empayar, sedang berkembang ke seluruh Malaya!


Muhamad Syukri Suid, 23 tahun. Asal kerjanya sebagai Konstabel Polis. Pendapatan kecil, hutang banyak... tapi kini kesusahan itu sudah berlalu. Sudah sepenuh masa bersama Akademi Taipan. Berpendapatan luar biasa, setahun saja bersama Akademi Taipan telah memiliki Honda Accord baru DBQ 181, berjaya menyelesaikan pelbagai pinjaman peribadi, membina rumah baru utk ibu n ayahnya di Perlis. Sudah melancong ke Perth, Hong Kong n Guangzhou secara percuma. Sudah menikmati kebebasan sendiri apabila berhenti kerja n sepenuh masa sebagai trainer di Akademi Taipan. Bertemu jodoh juga dalam Akademi Taipan... wangi pengantin baru masih ada!


Mohd Rizal Ariffin... dikenali sebagai 'ABK Aku Budak Kilang'. Dgn gaji di kilang SANYO RM1350.00, apakah harapan indah isteri n anak2nya hidup selesa n sempurna di bandaraya yang serba mahal?!

... tetapi tiada yang mustahil dlm hidup ini. Peluang bersama AKADEMI TAIPAN direbut tanpa banyak alasan. Kini sudah berhenti kerja di kilang, memandu Toyota Wish WSX 218... sudah melancong ke Perth, Umrah, Vietnam, Hong Kong dan Holland. Berpendapatan 5 angka sebulan!
... luar biasa jika kita mahu berubah menjadi luar biasa kerana potensi diri kita cukup luar biasa!


WAN ROSALENDA WAN DAUD... Honda Odessey WWS 4181. Tahniah Lenda! Ganjaran atas usaha diri sendiri. Usaha yang sangat berbaloi2. Tak ada siapa yang boleh mengubah sejarah diri n keluarga kecuali diri sendiri. Tak ada siapa yg mampu mengubah kedudukan kewangan kita kecuali diri sendiri juga.
Bersama Akademi Taipan Malaysia... begitu banyak bukti kejayaan dari segi kewangan, kebebasan kerja n masa, kewangan, pemilikan aset n sebagainya.

Anda juga pasti boleh! Call or do PM me 0193420302...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...