Wednesday, March 14, 2012

TESTIMONI BIO AURA

Testimoni 1Kamarul Bin Mansur
Pesakit Kulit

Jenis Penyakit:
Merasa gatal-gatal di seluruh badan dan sentiasa menggaru-garu sehingga kulit menjadi luka dan alah kepada cahaya matahari. Sekiranya terkena cahaya matahari, kulit badan akan mengeluarkan habuk-habuk berwarna putih. Terpaksa bangun tidur seawal pagi untuk mandi kerana tidak tertahan dengan kegatalan kulit dan tidur kurang lena.
Berkeseorangan di sekolah kerana sebahagian pelajar-pelajar sekolah menjauhkan diri kerana masalah badan berbau kurang menyenangkan (hanyir). Terpaksa berpantang dengan berjenis-jenis makanan dan hanya memakan daging goreng sahaja.

Usaha yang dilakukan:
Sehingga kini masih di bawah pemerhatian pakar perubatan melalui temu janji sebulan sekali untuk mendapatkan rawatan dan ubat. Diperkenalkan dengan Bio Aura dan telah menggunakan beberapa kaedah iaitu dengan merendam kaki dan mandi, dan meminum air Bio Aura sebanyak mungkin setiap hari.

Hasilnya:
Berlaku perubahan-perubahan yang di luar jangkaan kerana tahap kesihatan yang semakin baik. Sudah mula kurang menggaru-garu kerana masalah gatal semakin berkurangan, malah kulitnya yang berwarna kemerah-merahan dan putih mengalami proses pengelupasan dan menjadi gelap, luka-luka semakin sembuh. Tidurnya menjadi semakin nyenyak dan kadangkala sehingga ke pukul 11.00 pagi. Di sekolah, dapat menghadiri kelas sepenuh masa sebagaimana pelajar-pelajar lain.

Nama: Kamarul Bin Mansur
Umur: 16 tahun
Alamat: Sungai Tong, Setiu, Terengganu

Sebelum


SelepasTestimoni 2En. Khairul Anwar Mohd Hadir
Pesakit Kulit Bersisik

Jenis Penyakit:
Pernah dibuang sekolah kerana penyakit ini. Sudah 11 tahun menghidap sakit kulit bersisik. Berpunca dari gatal di bahagian pusat, garu-garu kerana gatal dan terus merebak ke seluruh badan, menggunakan pisau lipat untuk menggaru gatal-gatal di badan.

Usaha yang dilakukan:
Berjumpa dengan doktor pakar, ibunya terpaksa menandatangani risiko kematian di atas ubat yang diambil. Jumpa pakar perubatan tradisional. Berasa ragu dan pergi sendiri ke TV9 minta bantuan orang ramai.

Hasilnya:
Menggunakan cara yang betul Bio Aura dalam masa 1 bulan penyakit kulitnya berkurangan.

Sebelum


Selepas

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...